Economic

Danezii cauta muncitori cu circa in Romania

Daniel Garleanu
31 ian 2009 1111 vizualizări
Pe principiul carte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere , Danemarca are nevoie de 500 de muncitori romani

Danemarca face o oferta de 500 de locuri de munca Romaniei prin doua burse ale locurilor de munca sezoniere in sectorul agricol si logistic. Prima bursa a locurilor de munca organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) va fi in data de 25 martie 2009 in localitatea Slatina, judetul Olt, iar cea dea doua in data de 27 martie 2009, in Slobozia, judetul IalomiÃa. Se cauta lucratori in agricultura pentru a recolta capsuni, mazare, zmeura, ceapa, dovleci etc. si soferi de tractor, camioane si autobuze, pentru perioada verii. "Selectia persoanelor care vor fi invitate sa participe la interviu apartine in totalitate angajatorilor/consilierilor EURES danezi, iar instiintarea persoanelor selectate de catre angajatorii danezi pentru a participa la interviu se va face de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Vrancea", precizeaza Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca. Conditiile pentru participare sint virsta minima 18 ani, cunostinte de limba engleza, nivel mediu, motivatie de munca fizica grea pe perioade lungi de timp, experienta in munca manuala. Pentru cei interesati de posturile de soferi de camioane si autobuze se solicita experienta, carnet de conducere C,D, atestat ARR, iar pentru soferii de tractor se solicita experienta in lucrari de arat si grapat, semanat, erbicidat-masini de stropit prin pulverizare etc. si carnet de conducere categoria F. CV-urile se vor inregistra on-line de fiecare candidat, in limba engleza, pe site-ul danez www.seasonalwork.dk, data ultimei aplicatii pe acest site fiind 17 martie 2009. Cei care doresc sa participe la aceste burse se pot adresa si AJOFM Vrancea, la sediul din Bulevardul Unirii nr.53 A, Focsani, la Compartimentul Ocuparea Fortei de Munca in Strainatate, consilier EURES Mircea Nedelcu. Aceasta oferta poate fi gasita pe site-urile www.anofm.ro si www.eures.ro. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.