Economic

Fermierii vor primi subventiile restante pina pe 15 ianuarie

Ciprian Fânaru
10 ian 2009 1001 vizualizări
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va plati crescatorilor de ovine si bovine, pina la 15 ianuarie, subventiile restante de anul trecut, care totalizeaza peste 410 milioane de lei.

Hotarirea a fost luata dupa intilnirea de joi dintre ministrul Agriculturii, Ilie Sirbu, si reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine si ai Federatiei Crescatorilor de Ovine. "In ceea ce priveste subventiile, ministrul i-a asigurat pe fermieri ca pina la 15 ianuarie 2009 se vor face platile reprezentind sumele restante pentru subventiile la bovine si ovine, respectiv 202,8 milioane lei si 209,7 milioane lei", arata oficialii Agriculturii. Reamintim ca subventia la bovine este de 490 de lei pe cap de animal, iar la ovine si caprine subventia este de 45 de lei. Subventia pentru bovine a fost acordata crescatorilor care detin cel putin trei vaci, de peste 6 luni, iar in cazul oilor si caprelor sprijinul a fost acordat pentru animalele care au avut un an la data de 31 martie 2008. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.