Economic

17 cooperative in Vrancea

Doina Ganea
30 dec 2008 669 vizualizări
Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola sustine ca a reusit in aproape doi ani sa stimuleze mediul asociativ din mediul rural, ridicind numarul asociatiilor agricole la 17.

Potrivit directorului OJCA, Ioan Rosu, judetul nostru se situeaza pe primul loc din tara la capitolul infiintari de noi cooperative agricole. "In mai putin de doi ani am reusit sa sprijinim infiintarea unui numar de 15 asociatii agricole. Cind am preluat functia de director aveam numai doua cooperative. Acum sintem la sase puncte diferenta de urmatorul clasat la nivelul intregii tari. Am reusit acest lucru deoarece le-am spus taranilor ca asocierea confera mai multa putere si vizibilitate. In plus, cei care doresc sa depuna proiecte pentru finantare europeana cistiga 10 puncte la comisia de evaluare si departajarea proiectelor, daca sint membri unei structuri asociative", ne-a declarat directorul OJCA. Ultima coperativa infiintata cu sprijinul OJCA este «Dealul Palanca» din Urechesti. Viticultorii au fost cei mai deschisi cind a venit vorba de asociere. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.