Economic

Mai multe cadouri prin posta

Ziarul de Vrancea
23 dec 2008 800 vizualizări
Clientii Postei pot urmari traseul coletelor online u magazinele Romtelecom sint inchise de Craciun si Revelion

Anul acesta, vrincenii sint mai darnici decit de obicei, indiferent daca le fac cadouri celor din tara sau de peste hotare. Astfel, numarul coletelor postale interne a crescut cu 15 % fata de luna noiembrie, iar in cazul coletelor postale externe cresterea a ajuns chiar la 40 %, in comparatie cu luna trecuta, semn ca vrincenii le trimit copiilor plecati in lume bunataturi de acasa. Coletele interne pot fi distribuite prin toate subunitatile postale din cadrul OJP Vrancea, iar cele externe pot fi prezentate la toate oficiile postale din judet. De asemenea, clientii Postei pot urmari online traseul coletelor pe care le-au trimis, prin accesarea site-ului www.track-trace.com. "In aceasta perioada, salariatii postali asigura corecta distribuire a tuturor categoriilor de trimiteri astfel incit clientii sa nu fie dezavantajati de aceasta perioada aglomerata", ne asigura Daniela Gogean, purtatoarea de cuvint a Postei Vrincene. In zilele de 24 si 31 decembrie oficiile postale si ghiseele exterioare postale cu activitate de doua schimburi vor asigura program de lucru cu publicul pina la orele 17,00, in functie de numarul de clienti si de traficul inregistrat. Se va asigura distribuirea in totalitate a trimiterilor postale sosite. Celelalte ghisee exterioare postale, agentiile postale si circumscpriptiile postale rurale vor desfasura un program normal de lucru. In zilele de 25 si 26 decembrie 2008 si respectiv 1 si 2 ianuarie 2009 subunitatile postale sint inchise. In zilele de 27 decembrie 2008 si 3 ianuarie acestea vor avea un program normal de simbata. "Activitatea de distribuire a trimiterilor postale va fi intensificata, inclusiv in zilele de simbata, astfel incit sa nu se inregistreze solduri de trimiteri postale in subunitatile de distribuire", a mai adaugat Daniela Gogean. (Iulia NICOLAIE)


Magazinele Romtelecom, inchise de Craciun si Revelion


In zilele de 25, 26 decembrie si 1 si 2 ianuarie toate magazinele Romtelecom vor fi inchise. In restul perioadei, Romtelecom va avea program de lucru obisnuit . Astfel, magazinele vor fi deschise de luni pina vineri intre 08.30 "" 19.30, simbata intre 8.30 si 14.30, iar duminica va fi inchis. Pe toata perioada sarbatorilor 1930, serviciul de relatii cu clientii, 1921 "" Serviciul Asistenta Deranjamente, 08008 25425 "" Serviciul de Asistenta Clienti pentru Servicii Internet si Dolce "" 08008 36523 vor fi disponibile non-stop. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.