Economic

Munca de un an a patronilor a fost rasplatita cu premii

Daniel Garleanu
19 dec 2008 857 vizualizări
Aseara s-a desfasurat festivitatea Top IMM - Vrancea, organizata de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM), la Teatrul Municipal.

"Facem o premiere pentru cele mai semnificative 10 firme din judet, in fiecare an", a precizat Ion Roman, presedintele IMM. Primele locuri au fost ocupate de companiile Rosca Conf (pentru volumul ridicat la export), Pandora Prod (creare locuri de munca), Diplomatic International si NisProd (calitatea produselor), incadrate la intreprinderi mari, cu peste 250 de angajati. La firmele mijlocii s-au remarcat Metale International (comert materiale constructii), Scorpion Exim (dealer auto) si Aurora Com (productia si conservarea carnii). La intreprinderi mici au fost premiate firmele Valsi Focsani (comert alimentar in magazine), Podgoria Cotesti (transporturi/agricultura) si Balcanic Prod (fabricare ambalaje plastic). Omul de afaceri Stan Sima, de la Sima Bayer, a primit un premiu special pentru investitiile facute la nivel local. Au fost premiate si grupurile de presa locale ca si contributori activi la promovarea IMM-urilor. Dintre firmele mari din Vrancea, trei au fost premiate la nivel national si anume Vincon, Vrancart si Sorste. Dupa eveniment, oamenii de afaceri au participat la un spectacol. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.