Economic

Sorin Vornic, director adjunct la Romexpo

Ziarul de Vrancea
18 dec 2008 1827 vizualizări
Conservatorul Sorin Vornic, presedintele Camerei de Comet, Industrie si Agricultura Vrancea, a fost numit ieri director adjunct al Romexpo, cel mai mare organizator de tirguri si expozitii din tara.

Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Bacau si vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost numit in functia de director general al Romexpo. Doru Simovici va fi secondat de doi directori generali adjuncti, respectiv Sorin Vornic si Tiberiu Pap, fost director Organizare Tirguri si Expozitii in cadrul Romexpo. Conform unui anunt facut de Romexpo, noua echipa manageriala va avea drept prioritate modernizarea complexului expozitional, precum si dezvoltarea activitatilor. Sorin Vornic a fost numit membru in Consiliul de Administratie al Romexpo in 17 septembrie 2008, fiind unul dintre cei sase administratori ai centrului expozitional din Bucuresti. Modificarile in conducerea centrului expozitional s-au operat la solicitarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, care a devenit din august actionar majoritar al Romexpo. Aceasta detine 70,11% din capital, ca urmare a cesionarii titlurilor detinute de Camera de Comert a Municipiului Bucuresti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.