Economic

Expert amendat in procesul ANL vs SCCM

Nicoleta Cristea
17 dec 2008 774 vizualizări
Cele doua procese intentate de Agentia Nationala pentru Locuinte firmei SC Constructii Montaj Vrancea SA au fost din nou aminate, din cauza expertilor desemnati sa faca expertiza tehnica in dosare.

Instanta a fost cu atit mai nedumerita cu cit acestia nici macar nu au trimis o explicatie referitoare la expertiza. Din acest motiv, ambii experti au fost amendati, unul cu 200 de lei, iar in cel de-al doilea cu 500 de lei. In plus, in cazul in care nici la mijlocul lunii viitoare expertizele nu vor fi gata, si nici nu vor exista explicatii care sa lamureasca taraganarea dosarelor, onorariile pentru expertize vor fi retrase. In acest caz, dosarele fie vor fi aminate din nou, pentru a se stabili alti experti, fie se va trece la judecarea cauzelor doar pe baza probelor existente. SCCM a fost data in judecata de ANL pe motiv ca nu si-ar fi indeplinit sarcinile asumate in contractul incheiat pentru constructia unor blocuri pentru tineri, astfel incit solicita penalizari de intirziere a termenelor de finalizare a locuintelor, in suma de un milion de lei. ANL sustine ca lucrarile la blocurile pentru tineret situate la iesire din Focsani, spre cartierul Mindresti, nu numai ca au intirzieri, dar nici calitatea nu este cea care se pretinde a fi. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.