Economic

Milioanele de euro ii asteapta pe vrincenii isteti

Ciprian Fânaru
8 dec 2008 978 vizualizări
Institutiile si ONG-urile din Vrancea ar putea accesa fonduri substantiale de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Comun de Coperare in bazinul Marii Negre 2007 "" 2013, finantat prin Instrumentul European de Vecinatate si Parteneriat si cofinantat de statele participante in program. Unele dintre cele 10 state participa cu intreg teritoriul national, altele numai cu regiunile din vecinatatea bazinului (Bulgaria, Grecia, Romania, Rusia, Turcia si Ucraina). Pentru Romania, in aria eligibila a acestui program este cuprinsa Regiunea Sud-Est, mai exact judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea. Beneficiarii acestui program pot fi autoritati locale, camere de comert, unitati de invatamint, organisme cu responsabilitati in domeniul protectiei mediului, prevenirii si gestionarii situatiilor de urgenta si ONG-uri din Vrancea. Programul isi propune sa stimuleze cooperarea in regiune, in domenii diverse, precum: dezvoltarea economica si sociala, protectia si conservarea mediului si promovarea activitatilor "people to people", prin crearea de parteneriate durabile intre principalii actori care activeaza in zonele de granita. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.