Economic

Dezvoltarea resurselor umane, dezbatuta de Romseh

Iulia Nicolaie
26 nov 2008 1179 vizualizări
Proiectul Dezvoltarea resursei umane - prioritate in cadrul strategiei de dezvoltare a SC Romseh Tools SRL , finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului Phare 2005 «Coeziune Economica si Sociala, componenta de dezvoltare a resurselor umane», a ajuns la final.

Cu aceasta ocazie, firma care a implementat proiectul, Romseh Tools SRL Focsani, organizeaza un seminar, cu scopul de a discuta despre importanta angajatilor in cadrul firmei. Dezbaterile se vor axa si pe promovarea acumularii continue de cunostinte pe parcursul vietii ,in scopul de a obtine calificarile si recalificarile necesare unei mai bune integrari pe piata muncii, dupa cum precizeaza Marian Croitoru, coordonatorul proiectului. Evenimentul va avea loc pe 28 noiembrie, la ora 10.00, la sediul Romseh Tools, din Bulevardul Bucuresti. Firma Romseh Tools, controlata de omul de afaceri Valica Epure, a preluat o parte din activitatea de productie a fostei fabrici Romseh Focsani, care a intrat in lichidare in urma cu mai multi ani, mai exact in 2001. Noua firma se ocupa tot cu productia si comercializarea de scule aschietoare, accesorii pentru masini-unelte si aparatura hidraulica. Istoria Romseh a inceput in anul 1971, cind s-a infiintat la Focsani Fabrica de dispozitive, stante, matrite si scule aschietoare. Desi si-a redus numarul de angajati, societatea lucreaza atit intern, cit si pentru export, pentru diferite sectoare ale industriei constructiilor de masini. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.