Economic

Golf VI a ajuns si in Vrancea

Dan Chiriac
25 nov 2008 1006 vizualizări
Pretul unei astfel de masini porneste de la 12.145 fara TVA u sapte masini au fost cumparate in judet

Dealerul auto Scorpion a lansat ieri dimineata Golf VI, ultimul model al grupului VW. Desi lansarea oficiala a avut loc abia ieri, in Vrancea s-au vindut sapte masini, dintre care patru au fost livrate deja, dupa cum a anuntat dealerul regional. "Mai avem in derulare noua unitati, dintre cele 14 pe carele avem in stoc. Pina la finalul anului dorim sa vindem aproximativ 20 de masini, in timp ce la nivel national se spera la o mie de autoturisme Golf VI vindute. Pretul unei astfel de masini porneste de la 12.145 fara TVA", a spus Doru Dimitriu, directorul executiv al companiei. In aceasta saptamina, vrincenii interesati sa testeze noul model Golf o pot face. Programul drive-testului organizat de Scorpion este marti- vineri, intre orele 10.00 "" 17.00 si simbata intre orele 10.00 "" 13.00. Programarile se pot face telefonic, la numarul de telefon 027/236866 sau la adresa de mail dan.stefan@scorpion.ro. Golf 1 a aparut pe piata in anul 1974, urmat apoi de modele Golf 2, 3, 4 si 5 in anii 1983, 1990, 1997 si 2003. "Golful este fondatorul clasei compacte si, alaturi de Audi si Toyota Corrola, este cel mai vindut model din aceasta clasa. Golf este un brand, cu cel mai mare succes pe piata si cu peste 26 de milioane de masini vindutre pina acum", a adaugat Doru Dumitriu, cel care a tinut sa precizeze ca Golful este cel mai sigur model din clasa compacta. Modelul Golf VI difera foarte mult fata de modelul precedent si este disponibil cu motorizari pe benzina si diesel. Cea de-a sasea generatie a modelului face trecerea la sistemul de injectie Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI si DSG reduc consumul de carburant pina la 28 de procente, dupa cum a declarat Dan Stefan, de la Departamentul Marketing & Comunicare. Scorpion va comercializa modelul Golf cu doua propulsoare TDI de 2,0 litri, care vor dezvolta 110 CP si 140 CP. Jurnalistii s-au putut convinge de puterile masinii intr-un drive-test special. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.