Economic

Bricostore isi deschide portile si la Focsani

Mihaela Beșleagă
22 nov 2008 1720 vizualizări
Cel mai mare magazin pentru casa si gradina, Bricostore, se deschide din 25 noiembrie si pentru vrinceni.

Lansarea oficiala a magazinului, situat in Focsani, pe Calea Moldovei km 186-188, va avea loc miercuri, de la ora 17.00, cind invitatii vor putea vizita standurile si vor avea parte la final si de un eveniment artistic. Cu o suprafata de peste 10.000 mp, noul magazin deschis de investitorii francezi de la Bricostore va pune la dispozitie peste 50.000 de produse pentru construirea, renovarea si amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina. Pe linga produse, la Bricostore aveti acces si la o gama completa de servicii, precum inchiriere de unelte, mixare vopsele, inramare de tablouri, multiplicare chei si livrarea produselor la domiciliu. "Peste 150 de experti Bricostore va stau la dispozitie pentru a va oferi asistenta si consultanta de specialitate in domeniul bricolajului, un concept adus pentru prima data in Romania de Bricostore", arata Doru Ploscaru, directorul centrului comercial Bricostore Focsani. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.