Economic

Criza financiara ocoleste Vrancart Adjud

Iulia Nicolaie
17 nov 2008 612 vizualizări
Compania si-a majorat profitul cu 6 %

Liderul national in productia de hirtie igienica are un profit mai mare cu 6 % doar in primele noua luni ale acestui an, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2007. Veniturile totale din primele noua luni ale anului au atins suma de 87,37 milioane de lei, dar in acelasi timp au crescut, in mod firesc si costurile, la valoarea de 82,23 milioane lei. In ciuda crizei financiare, Vrancart SA Adjud are teluri inalte pentru anul acesta, propunindu-si sa aiba o crestere de profit brut de 6,37 %, scop care pare usor de atins avind in vedere evolutia foarte buna a companiei vrincene. Pentru a finaliza investitiile incepute inca de anul trecut, societatea comerciala are in vedere un buget de cinci milioane de lei. La firma cu un capital social de 69,54 milioane de lei, actionarul majoritar este SIF-Banat-Crisana, care detine 74,72% din actiuni. Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei sub simbolul VNC. In afara de hirtia igienica, Vrancart Adjud produce si carton ondulat, controlind 12% din acest segment al pietei romanesti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.