Economic

Doi miliardari se bat pe drumurile din Vrancea

Dan Chiriac
28 oct 2008 1079 vizualizări
Oamenii de afaceri din Top 300 Costel Casuneanu si Dorinel Umbrarescu, de loc din Bacau, au ajuns pina la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) pentru lucrarile de intretinere a drumurilor din Vrancea.

CNSC a anulat, la cererea firmei Pa&Co International, detinuta de Costel Casuneanu, doua licitatii de infrastructura cistigate de Spedition UMB, controlata de Dorinel Umbrarescu. Licitatiile au fost organizate de Directia de Drumuri si Poduri Iasi, respectiv de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale si vizau intretinerea drumurilor, inclusiv activitatea de deszapezire. Printre licitatiile cistigate initial de catre UMB se afla cea de intretinere multianuala a drumurilor nationale din subordinea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi (DRDP Iasi), unde Pa&Co in asociere cu Gecor si Guard Security a depus oferte pentru cinci loturi, respectiv sectiile Bacau, Birlad, Botosani, Focsani si Iasi. Pa&Co International a contestat rezultatul final la cinci licitatii la care a participat, pe motiv ca autoritatea contractanta a declarat cistigatoare asocierea condusa de Spedition UMB, desi aceasta prezentase tarife la sub jumatate din pretul de referinta stabilit de DRDP Iasi. "Valorile neobisnuit de scazute nu au atras atentia celor care au evaluat ofertele, neglijindu-se prevederile ordonantei de urgenta 34/2006", se precizeaza intr-un comunicat al firmei Pa&Co. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 19 ore, 29 minute, 20 secunde
domnilor, noi in vrancea nu avem unitate de drumuri si poduri care sa faca lucrarile si deszapezirile in judetul vrancea? de ce trebuie sa vina din alte judete?sau sunt interese in a falimenta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.