Economic

Dubla lansare la Skoda: showroomul si limuzina Superb

Mihaela Beșleagă
10 oct 2008 1623 vizualizări
Investitia de la Focsani se ridica la 2,5 milioane de euro u pina la finele anului, IVAS Focsani estimeaza vinzari de 10 limuzine Superb pe luna, cu preturi cuprinse intre 18.982 si 34.213 euro

Unul dintre cele mai cochete complexe auto Skoda din tara s-a lansat ieri seara la Focsani, simultan cu cel mai nou model produs de constructorul ceh, limuzina Superb. Dealerul regional Complex Auto Ivas a lansat ieri la Focsani noul showroom de pe Calea Munteniei km 180A300, in cadrul unui eveniment care a adunat laolalta numeroase figuri ale vietii politice si administratiei locale, precum si oameni de afaceri. Printre oficialitatile care au admirat noul model Skoda Superb s-au numarat prefectul Dragos Mircea, subprefectul Ion Oprea, primarul Decebal Bacinschi, deputatul George Baesu, senatorul Angel Tilvar, dar si consilieri locali si sefi de institutii, multi dintre acestia declarind ca sint si posesori de Skoda. Lansarea, prezentata de "circotasul" Hrubaru, a fost un adevarat show: doua artiste acrobate au descoperit, in jocuri de lumini, noua limuzina visinie, care a atras imediat privirile datorita liniilor elegante, dar si a spatiului generos. Atmosfera clasica si distinsa a fost intretinuta de cvartetul de coarde Arpeggione. In cadrul conferintei de presa care a precedat lansarea, directorul IVAS, Ion Ivascu, a declarat ca investitia de la Focsani este una importanta in zona, ridicindu-se la 2,5 milioane de euro. Noul si modernul complex auto IVAS este amplasat pe o suprafata de 8.000 de metri patrati, din care spatiul de expunere este de 500 mp iar spatiul destinat service-ului este de 2.000 mp. Gabriel Nitu, directorul IVAS Focsani, a subliniat principalele atuuri ale noului model Skoda. "In familia Skoda, Superb este prima berlina eleganta cu cinci usi, o limuzina care face fata cu brio concurentei cu alte limuzine de marca. In premiera mondiala, cea mai importanta inovatie tehnologica cu care Skoda se mindreste, este sistemul Twindoor, care permite deschiderea portbagajului in doua moduri: ca in cazul unei limuzine clasice sau ca in cazul unui hatchback. Alte noutati incluse pe acest model sint farurile cu Bi-Xenon, care se adapteaza in functie de conditiile de mediu", a detaliat Gabriel Nitu, directorul IVAS Focsani, care a adaugat ca raportul pret - calitate al marcii este cel mai bun de pe piata locala. In privinta sigurantei, echiparea standard include 6 airbaguri, ESP, MSR, ASR si asistenta hidraulica la frinare, Skoda Superb obtinind maximul de puncte, cinci stele, la testul de siguranta. Pina la sfirsitul anului, reprezentanta locala estimeaza vinzari de 10 masini pe luna, momentan fiind deja comandate cinci masini. Primul posesor de Skoda Superb din Vrancea este omul de afaceri Sorin Hornea. Modelul Superb este disponibil in trei echipari: Comfort, Ambition si Elegance, in sase motorizari, cu preturi cuprinse intre 18.982 si 34.213 euro. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.