Economic

Noua limuzina Skoda Superb se lanseaza azi la Focsani

Mihaela Beșleagă
9 oct 2008 1178 vizualizări
Preturile modelului Superb, disponibil cu sase motorizari, sint cuprinse între 18.982 si 34.213 euro Focsanenii vor putea admira si testa noul model Skoda Superb incepind de astazi, dupa ce marti, Porsche Romănia, importatorul marcii Skoda, a lansat limuzina in premiera nationala, la Poiana Brasov.

In aceasta seara, incepind cu orele 18.00, dealerul regional pentru Focsani si Galati Ivas Complex Auto va gazdui doua evenimente: deschiderea oficiala a celui mai nou complex auto Skoda, din Calea Munteniei, km 180A300, concomitent cu lansarea pe plan local a noului Superb. Organizatorii anunta o lansare speciala, cu multe surprize pentru invitati, printre care se numara o serie de oficialitati locale si judetene, precum primarul Decebal Bacinschi sau prefectul Dragos Mircea. Una dintre surprize este un recital de muzica clasica sustinut de un cvartet de coarde, in spiritul elegantei care defineste noua Skoda Superb. Modelul, caracterizat de producatori prin citeva cuvinte: design original, tehnologie moderna, siguranta si confort, a atras toate privirile in ziua lansarii nationale. "Cuvintul de ordine in aceasta seara este «superb». Premierele acestui model sint noul sistemul Twindoor, care tranforma o limuzina clasica intr-un hatchback, este primul autoturism pe care regasim acest sistem. A doua noutate absoluta este sistemul AFS, sistemul de faruri adaptive, un sistem inteligent care stie sa faca diferenta intre trei moduri de functionare, intre modul de oras, cel interurban si modul de autostrada. Va invit sa descoperim impreuna aceasta masina", a spus Vlad Rusu, brand manager Skoda Romania, in deschiderea evenimentului de la Poiana Brasov, prezentat de Horia Brenciu. Noua Skoda Superb se poate lauda cu liniile elegante, dar si cu spatiul impresionant. Printre dotarile standard se numara: ESP (sistem electronic de stabilitate), ASR (sitem antiderapaj), airbag sofer si pasager, computer de bord, faruri cu halogen. Noua generatie Superb este disponibila in trei versiuni de echipare: Comfort, Ambition si Elegance, iar livrarile masinii catre clienti vor incepe la jumatatea lunii octombrie, in conditiile in care preluarea comenzilor a inceput la jumatatea lui septembrie. Preturile noului model Superb, disponibil cu sase motorizari, sint cuprinse intre 18.982 si 34.213 euro, cu TVA inclus. (Mihaela BESLEAGA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.