Economic

Sefia BRD, preluata de un tinar de 33 ani

Camelia Stănilă
9 sep 2008 4373 vizualizări
Sucursala BRD Focsani si-a schimbat conducerea de la 1 septembrie. Noul director este economistul Daniel Popa, un tinar de 33 de ani, care a considerat o adevarata provocare noua functie

Dupa o experienta de sase ani in sistemul bancar, Daniel Popa va tine friiele uneia din cele mai mari banci romanesti, ce are o retea extinsa si pe plan local. "Sint din 2002 in sistemul bancar. Dupa 3 ani la Veritas Panciu am lucrat la Raiffeisen Bank, unde am fost director de agentie. Acum mi s-a oferit o noua provocare, existind o paleta mult mai larga de responsabilitati, dar si o munca cu oameni din cei mai diversi. BRD este o banca mai mare, nr. 2 pe piata si este mai flexibila atit in privinta comisioanelor, dobinzilor, cit si in ceea ce priveste relatia cu clientii. Pot spune ca acopera asteptarile mele", a detaliat noul director al BRD, Daniel Popa. Acesta a adaugat ca va incerca sa se acomodeze cit mai repede cu noul colectiv, ca apoi sa isi duca la indeplinire si planurile cu care a venit pe acest post. Daniel Popa a terminat Facultatea de Stiinte Economice, urmata de un masterat in domeniu, dar si Facultatea de Drept, ambele la Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi, iar recent si-a dat si doctoratul in economie. Tinarul director este casatorit si are trei copii. Daniel Popa i-a urmat la conducerea BRD Petrutei Burlacu, care va asigura sefia sucursalei Marfin Bank, ce se pregateste sa intre pe piata locala. (Camelia STANILA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.