Economic

Loto 6/49 nu prinde la sate

Mihaela Beșleagă
7 aug 2008 748 vizualizări
Numai trei sint norocoase... mai exact, doar trei reprezentante ale Agentiei Loteria Romana Vrancea si-au facut loc in mediul rural, la Dumitresti, Gugesti si Bolotesti.

In comune nu avem filiale, ci doar in orase. In cele trei locatii avem contract de mandatare, aparatura este a noastra, lucram pe baza de comision", spune Geta Toader, directoarea Agentiei Loteria Romana Vrancea. Satenii nu se inghesuie sa isi aleaga numerele norocoase, in speranta unui cistig fabulos, foarte putini fiind cei care joaca la vreuna dintre categorii, iar atunci cind pariaza, investesc sume mici. Putem specula, spunind ca acest lucru isi poate gasi explicatia in faptul ca locuitorii de la sat, de multe ori virstnici, isi fac mai greu iluzii in legatura cu un cistig usor. Pentru aceasta duminica, la categoria intii, reportul la 6/49 a urcat la 12.155.137,93 de lei. De altfel, Loteria Romana vine in sprijinul victimelor inundatiilor, alocind din incasarile jocului Loto 6/49 din aceasta saptamina, intr-un fond special creat, suma de 423.920,16 lei (120.531,16 euro). Fondul de cistiguri destinat jucatorilor nu este afectat. Urmatoarele trageri Loto 6/49 "Solidaritate pentru victimele inundatiilor" vor avea loc in zilele de 10, 17, 24 si 31 august. (Mihaela BESLEAGA)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.