Economic

Noul Passat CC - atrage toate privirile!

Dan Chiriac
1 aug 2008 1030 vizualizări
Sub acest slogan a fost lansat la Focsani noul model VW u primele doua masini au fost vindute chiar ieri u pretul unui astfel de autoturism incepe de la 26.000 de euro

Ieri dimienata, la noul show-room Scorpion de pe Calea Moldovei, a fost lansat la Focsani noul model Passat CC. Acesta este primul Coupe veritabil si a fost lansat in premiera la Salonul International Auto de la Detroit ce a avut loc in perioada 19-27 ianuarie 2008. Apoi, modelul a fost prezentat pentru prima data romanilor in cursul lunii iulie, pentru ca in ultima zi a lunii iulie, acesta sa ajunga si la Focsani. "Passat CC este un Coupe, dar, surpriza, este in patru usi. Are patru locuri, cele din spate fiind la fel de confortabile ca si cele din fata. Pietele de desfacere cele mai importante in acest moment sint Europa, America de Nord si Japonia. In Vrancea, pina in acest moment am vindut doua bucati si mai avem comenzi pentru alte citeva unitati. Pretul unui astfel de autoturism incepe de la 26.000 de euro cu TVA inclus", a declarat Dan Stefan, directorul de marketing al companiei Scorpion. Producatorii spun ca Passat CC reprezinta o sinteza intre caracteristicile limuzinelor si ale modelelor coupe. Acesta este primul Volkswagen cu sistem de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare si reglare adaptiva a trenului de rulare. In Europa, acest model VW, cu o lungime de 4,8 metri, a fost lansat cu doua motoare cu injectie directa de benzina (TSI si V6), precum si cu un propulsor turbodiesel. Puterea motoarelor pe benzina este de 118 kw/160 CP si 220 Kw/300 CP. In ciuda puterii dezvoltate, Passat CC TDI consuma numai 5,8 litri de motorina, atingind o viteza de 213 km/h. Propulsorul TSI disponibil pentru Passat CC este printre cele mai economice motoare de benzina din categoria sa, cu un consum mediu de 7,6 litri la 100 kilometri si o viteza maxima de 222 km/h. Ca de obicei, la lansarea de ieri, Scorpion a adus doua domnisoare superbe pentru a prezenta noul model Passat CC. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.