Economic

Cea mai mare cifra de afaceri din Vrancea, la coada judetelor

Camelia Stănilă
28 iul 2008 999 vizualizări
Potrivit unei statistici realizate de aplicatia www.vrajitorul.eu, Vrancea se afla pe locul 32 in topul judetelor

Unele afaceri din Vrancea merg bine, insa nu asa ca in alte judete, unde se fac mult mai multi bani. Chiar si SC Vincon SA, care se afla in topul firmelor vrincene cu cea mai mare cifra de afaceri, 81.538.334 lei, se afla la coada clasamentului pe judete, realizat recent de aplicatia www.vrajitorul.eu. In topul judetelor dupa cel mai mare "jucator" se situeaza Municipiul Bucuresti, Galati, Arges, Ilfov, Constanta, Prahova si Sibiu. Daca in functie de realizarile firmei "de top" ne aflam pe ultimul loc, in functie de cifra de afaceri realizata in total la nivel de judet, Vrancea se afla pe locul 32, cu 3.099.257.498 lei. Potrivit acestui clasament se poate constata o mare discordanta intre valoarea cifrelor de afaceri realizate de firmele din anumite judete si saracia bugetelor locale, ceea ce poate duce la concluzia ca firmele mari nu prea obisnuiesc sa isi plateasca darile. Un mare semn de intrebare poate ridica si faptul ca judete care au firme cu cifre de afaceri mai mari au bugete cu valori mici si nu au bani de investitii, in timp ce judete cu companii de magnitudine mai mica reusesc sa stringa mai multi bani din taxe si impozite. Topurile realizate de www.vrajitorul.eu constituie o sursa importanta pentru cei care vor sa verifice pe unde si cum se scurg banii publici, dar si cit de serioase sint firmele aflate pe piata romaneasca sau cele care vin sa investeasca aici. Dintre topurile ce mai pot fi gasite pe aceasta pagina de internet amintim "Capitalul social cumulat pe judet", "Cifra de afaceri cumulata pe judet", "Top 100 de firme cu procese de insolventa - dupa cifra de afaceri", "Top judete cu firme falimentare", "Firmele cu cel mai mare profit per angajat", "Firmele cu cele mai mari fluctuatii negative de salariati" etc. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.