Economic

EximBank Buzau lucreaza si pentru Vrancea

Iulia Crețu
25 iul 2008 666 vizualizări
Banca de Export-Import a Romăniei, EximBank, a deschis ieri o agentie la Buzau, acesteia fiindu-i arondate si judetele Vrancea si Braila.

"Sectoare ca textilele, confectiile, pielaria, constructiile de masini si echipamente, fabricarea cauciucului, mobila atrag investitii importante in zona, insa exporturile si productivitatea IMM-urilor sint in continuare sub potential. în acest context, rolul agentiei va fi acela de a asigura finantari la costuri cit mai mici pentru operatorii economici care doresc sa faca investitii in tehnologii performante de productie si de a sprijini exportatorii cu garantii si asigurari", a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank. întreprinzatorii din cele trei judete pot obtine produse bancare pentru o paleta larga de activitati. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.