Economic

Sandero i-a invitat la joaca pe focsaneni

Camelia Stănilă
20 iun 2008 1039 vizualizări
Pina pe 22 iunie, soferii sint invitati sa incerce "jocul cheii", in speranta de a cistiga unul din cele cinci Sandero oferite cadou in tara

Noul model Dacia Sandero i-a "prins" pe focsaneni chiar de la lansare. Numeroase persoane au fost prezente ieri la show-roomul de la Auto Sima Beyer, pentru a admira si chiar incerca "jucausa" masina a grupului Dacia-Renault, care se anunta deja un succes, cel putin similar cu Loganul. In prezenta primarului Decebal Bacinschi si a presedintelui CJ, Marian Oprisan, care de altfel au fost si primii care au incercat noul Sandero, s-a facut o prezentare a noutatilor aduse de primul bicorp lansat de constructorul autohton de automobile. "Dacia Sandero se adreseaza tututor, insa indeosebi unui segment de clienti tineri, rationali si pragmatici, cu o componenta feminina importanta", a mentionat Stan Sima, managerul Auto Sima Beyer. Reprezentantii Auto Sima Beyer au anuntat si operatiunea "Porti deschise", ce se va derula pina pe 22 iunie, in cadrul careia soferii sint invitati la drive-test, dar si la "Jocul Cheii", deja traditional la Dacia, prin care se poate cistiga unul din cele cinci Sandero puse la bataie la nivel national. Cei prezenti la lansarea de ieri nu au ezitat sa-si incerce norocul, ba chiar sa comande noua masina, cu un design modern si atragator. Participantii la drive-test vor avea ocazia sa cistige si unul din cele 200 de bilete puse in concurs la festivalul de muzica B\'Esfest, care reuneste nume celebre ale industriei muzicale, printre care Nelly Furtado sau Alanis Morissette. Pentru ca Sandero a fost declarata o masina "jucausa", dinamica, participantii la evenimentul de ieri au fost delectati si de citiva dansatori profesionisti. Sandero, al cincilea model Dacia dupa Logan, MCV si cele doua utilitare, VAN si Pick-up, este disponibil in cinci versiuni de echipare, la un pret pornind de la 6.890 euro, cu toate taxele incluse. Pentru inceput, producatorul propune variantele de motorizare pe benzina, urmind ca ulterior sa fie disponibile si cele diesel. Auto Sima Beyer ofera si posibilitatea achizitionarii noului Sandero prin credit, pe o perioada de pina la 10 ani, cu avans de la 0 pentru persoanele fizice si prin leasing pe maxim 7 ani, cu avans 5-50% pentru persoanele juridice. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.