Economic

Dacia Sandero s-a lansat in premiera la Panciu

Mihaela Beșleagă
19 iun 2008 1147 vizualizări
Pancenii au fost primii vrinceni care au putut admira noua Dacia Sandero, care se anunta un model de succes pe piata romaneasca u prima varianta a seriei Sandero porneste de la 6.890 euro

Showroom-ul Autoservice Dac Panciu a gazduit aseara lansarea oficiala a celui mai nou model de Dacie, Sandero, in premiera in Vrancea. Atit oficialitati locale, cit si oameni de afaceri au tinut sa fie prezenti la descoperirea noului model, care se remarca printr-o noua linie de design. Producatorii si dealerii spera ca Sandero sa cucereasca vrincenii cel putin la fel de mult ca seria Logan, ba chiar sa-l depaseasca. "Acest nou model are patru variante: Sandero, Ambiance, Laureate si Prestige. Prima varianta porneste de la suma de 6.890 euro, iar ultima de la 9.850 euro. In premiera in Romania, beneficiati de 3 ani garantie fara limita de kilometri, precum si de garantie anticoroziune de 6 ani. Speram ca acest tip de masina sa aiba mare succes", a spus in deschiderea lansarii, cu emotie, Gheorghe Amaricai, patronul Autoservice Dac Panciu. Vedeta showroom-ului, o Dacia Sandero Laureate rosu aprins, a atras imediat curiosii care au testat masina. Printre acestia s-a numarat si primarul Ion Petre, precum si Ciprian Nica, presedintele PSD Panciu, cei doi chiar urcindu-se impreuna la volan. "Arata foarte bine si este confortabila. E o masina feminina, cred ca o sa prinda foarte bine la doamne si domnisoare", a comentat Ion Petre dupa ce a coborit de la volanul noii Dacii. Sandero se remarca prin liniile moderne si dinamice, interiorul generos si este conceputa pentru a rezista unor conditii rutiere si climatice dintre cele mai dificile, dupa cum spun producatorii. Dispune de un portbagaj spatios, de 320 litri, iar in functie de variante si optiuni poate fi echipata cu airbag-uri laterale, servodirectie, ABS, jante de aluminiu, minere cromatate. Lansata in premiera in Europa in luna martie, la Geneva, pentru Dacia Sandero s-au aratat deja multi interesati, desi nu a intrat in programul de reinnoire a parcului auto, Rabla 2008. Autoservice Dac Panciu ii asteapta pe toti vrincenii curiosi sa vada noua Dacie in cadrul show-room-ului propriu si sa puna la incercare calitatile noului model Sandero la test-drive. O lansare similara are loc astazi la Auto Sima Beyer din Focsani, incepind cu orele 12.00. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.