Economic

Soferii, invitati la schimb de Weltauto

Camelia Stănilă
2 iun 2008 1296 vizualizări
Focsanenii pot alege masini mai bune din intreaga retea Weltauto, fara costuri suplimentare u in parc pot fi gasite si autovehicule cu 1500-2000 de km la bord

Soferii vrinceni au fost invitati simbata si duminica la Weltauto, la actiunea "Porti deschise", pentru a afla conditiile in care isi pot schimba actuala masina cu una de ocazie din parcul Weltauto sau cum o pot lasa avans pentru achizitionarea unui autoturism nou Volkswagen, Audi, Seat, Skoda sau Porche. Reprezentantii Scorpion au vorbit despre posibilitatea de a alege o masina din oricare din parcurile celor 19 dealeri ai retelei Weltauto, dar mai ales de garantia pe care o ofera acest brand. Clientii stiu exact istoricul masinii de la prima sa inmatriculare, insa au si posibilitatea returnarii masinii in 7 zile, in conditiile in care considera ca au facut o alegere nepotrivita. "Doua treimi din vinzarile anuale din Europa sint autovehicule rulate. Vinzarile de masini second-hand au crescut cu 180% pina acum in Romania. Trebuie sa ne straduim sa vindem masini rulate in tara, sa nu mai aducem din import. Peste 70 % din masinile aduse din afara au kilometrii dati inapoi. Noi sintem perceputi avind preturi ceva mai mari, insa oferim si un pachet de servicii, oferim garantia morala ca aceste masini au un istoric, stim ce s-a intimplat cu ele. In plus, toate masinile sint inmatriculate in Romania si au kilometri reali. Clientul de second-hand se educa", a afirmat Ovidiu Vatasoiu, directorul Weltauto Focsani. Clientii care au trecut pragul Weltauto in aceste zile au putut afla ca isi pot cauta masina si pe site-ul www.weltauto.ro, indiferent de zona in care se afla, fara costuri suplimentare. Reprezentantii Scorpion au precizat ca toate masinile care intra in parc trec prin niste conditii obligatorii si o verificare atenta a istoricului, de aici pornindu-se negocierea pentru achizitie sau buy-back, adica dau masina ca avans pentru una mai buna sau chiar nou. De altfel, aceasta metoda este preferata de 70-80% din clientii de pe piata locala, dupa cum a precizat si reprezentantul de marketink al Scorpion, Dan Stefan. De asemenea, se pot gasi si masini cu 1.000 - 2.000 de km la bord. "In 2 ani de cind sintem pe piata vrinceana au fost rulate aproximativ 200 de masini, multe aducind chiar masini noi pe piata. De regula cleintii doresc masini mai bune, mai noi. Luam din general din brand-ul nostru, iar conditia esentiala este sa aiba istoric- revizii, interventii in service - si sa fie inmatriculate. Nu preluam masini de 10-12 ani, pentru ca nu le putem oferi garantie", a mai adaugat Ovidiu Vatasoiu. La ora actuala, in parcul Weltauto Focsani sint 12 masini, alte doua sint in curs de pregatire, iar 4 in negocieri pentru buy-back. Masinile achizitionate de la Weltauto pot fi si finantate prin leasing sau credit. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.