Economic

Compania Scorpion s-a mutat in casa noua

Dan Chiriac
21 mai 2008 2302 vizualizări
Unicul dealer VW si Audi si-a deschis un showroom ce se intinde pe 15.000 de metri patrati u investitia se ridica la 5 milioane de euro

Ieri a fost motiv dublu de sarbatoare pentru firma Scorpion, care si-a aniversat al zecelea an de dealership Volkswagen in judetul Vrancea si, totodata, si-a deschis noul complex auto ce include un showroom Volkswagen si un service autorizat multimarca pentru Volkswagen Autoturisme, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi. Investitia totala se ridica la peste 5 milioane de euro. Noul complex auto se intinde pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, suprafata construita desfasurata fiind de peste 4.600 metri patrati. Astfel au fost create si 250 de locuri de parcare. Aceasta noua locatie aduna in prezent 110 angajati. Showroom-ul VW totalizeaza 520 de metri patrati si permite amplasarea a pina la opt autoturisme in interior, oferind clientilor spatii generoase si moderne de intimpinare. Service-ul multimarca este format din doua corpuri de cladire, primul destinat lucrarilor de mecanica si tinichigerie, iar ce-al doilea vopsitoriei. Fiecare celula de service este supravegheata video. Sarbatoarea de ieri a debutat cu o conferinta de presa sustinuta de directorul general al companiei, Ovidiu Groper, directorul executiv Doru Dimitriu si Dan Stefan, directorul de marketing. "Avem motiv de sarbatoare astazi, la implinirea a zece ani si odata cu lansarea noului complex auto. Vrem sa ridicam standardele auto in Focsani si sper sa ne ridicam la pretentiile clientilor. Scopul nostru final este acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. Acest lucru va fi confirmat prin obtinerea de catre societatea noastra a certificarii ISO 9001: 2000 referitoare la «Managementul calitatii serviciilor»", a spus directorul Ovidiu Groper. Directorul general al companiei a adaugat ca noul showroom Scorpion respecta ultimele standarde Volkswagen in materie de "Corporate Design". Investitia in noul sediu a creat noi locuri de munca si poate aduce vinzari suplimentare de autoturisme. "Spatiul de lucru si numarul locurilor de munca au crescut. Cladirea a fost ridicata in 14 luni, cu 40 de colaboratori, dintre care 80% din Vrancea. Constructia este asemanatoare cu cea de la Galati, deschisa in octombrie 2007. Trebuie spus ca vinzarile au crescut la Galati cu 20% dupa aceea investitie", a completat directorul executiv Doru Dimitiru. Aseara, firma a oferit un spectacol de lumini si culoare in prezenta lui Fabian Seeger, reprezentantul Uzinei VW pentru Romania. "Acesta se afla pentru prima data in Focsani si am avut placuta ocazie sa-l invitam la aceasta deschidere", a spus Dan Stefan, directorul de marketing de la Scorpion. Spectacolul de aseara a cuprins un recital al formatiei Bandidos si un moment artistic sustinut de Amazonia. Seara s-a incheiat cu un superb foc de artificii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.