Economic

Actiunea rabla s-a dublat

Doina Ganea
29 apr 2008 764 vizualizări
Prima de casare a autoturismelor vechi va fi mentinuta si in acest an tot la 3.000 de lei, dar limita maxima a masinilor care pot fi scoase din uz va fi extinsa de la 16.500 la 40.000 unitati, cu 10.000 autovehicule mai mult decit cifra anuntata initial.

Programul de innoire a parcului auto, aplicat in ultimii ani, prevede ca pentru orice tip de autoturism mai vechi de 12 ani predat spre casare sa fie achitata o suma de 3.000 lei, sub forma unei prime constituita ca avans pentru achizitionarea unei masini noi. In urma unei dezbateri in Guvern, proiectul initial a fost diferit si s-a decis sa existe o plaja mai larga de aplicare a bugetului de 120 milioane lei, de la Fondul de Mediu. Asta inseamna ca a ramas acelasi cuantum de sustinere care a fost si anul trecut, dar s-a largit numarul de masini cofinantate pentru schimbare, la 40.000 de bucati. Programul ar urma sa inceapa in a doua parte a lunii mai. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.