Economic

Inspectie din elicopter la Carrefour

Iulia Crețu
10 apr 2008 6569 vizualizări
Reprezentantii firmei de constructii M&M Construct Timisoara care lucreaza de zor la ridicarea supermarketului Carrefour in centura municipiului au venit ieri in inspectie cu elicopterul.

Potrivit sefului de santier, vizita directorului general Mircea Moldovan cu mijlocul de transport aerian este de inteles dat fiind ca distanta intre Focsani si Timisoara se parcurge mai repede pe sus decit pe soselele din Romania. Cel care are in grija buna derulare a constructiei magazinului, inginerul Iacob, ne-a declarat ca inaugurarea supermarketului Carrefour se va face mai devreme decit era prevazut in contract pentru ca se lucreaza intr-un ritm sustinut. Acesta a anuntat ca panglica inaugurala se va taia in luna septembrie. "In iulie constructia va fi gata, iar din septembrie cred ca se va deschide supermarketul Carrefour. Constructia complexului se intinde pe 52 de mii de metri patrati. Suprafata pe care se construieste este de 12 hectare cu totul. De la Focsani vom pleca sa lucram la Turnu Severin, Botosani si Deva", ne-a declarat inginerul Iacob, seful de santier de la Carrefour Focsani. Magazinul face parte din parcul de retail construit la Focsani de dezvoltatorul belgian BelRom. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 32 minute, 3 secunde
Contractorul General al proiectului European Retail Park Focsani se numeste N.M. CONSTRUCT.
, acum 739398 zile, 13 ore, 32 minute, 3 secunde
E ceva super misto ,ca in sfarsit marile lanturi de magazine vin si la noi in oras.Daca tinem cont de faptul ca anul acesta si cei de la Kaufland vor deschide un hipermarket pot zice ca vom avea o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.