Economic

Noul Renault Laguna a facut cu ochiul focsanenilor

Camelia Stănilă
21 mar 2008 718 vizualizări
Lansarea noului model a atras ieri numerosi oameni de afaceri si sefi de institutii, care n-au ratat ocazia de a se urca la volan

Cea de-a treia generatie Renault Laguna a fost lansata ieri si la Focsani, in prezenta a numerosi oameni de afaceri si sefi de institutii din Focsani. Acestia nu au ratat ocazia de a admira noul model expus in showroom-ul dealerului Auto Sima Beyer, dar si de a se urca la volan. Managerul Stan Sima a prezentat istoricul gamei si ceea ce noul Laguna cistiga fata de generatiile precedente, atit in materie de siguranta, performante dinamice, motorizare, consum, dar mai ales design. "Pe linga confort sporit, acest model are si un design deosebit. Puteti observa emblema Renault marita, designul lateral din nichel, ce aduce un plus de eleganta...", i-a imbiat pe cei prezenti directorul de vinzari Florin Vasiliu. Primarul Decebal Bacinschi a fost primul care a indraznit sa faca si un drive-test, pentru a pune la incercare calitatile noului autoturism. Multi din cei prezenti au urcat la volan si "au dat la cheie", testind si confortul interior.

Renault promoveaza in Romania in special gama diesel cu doua motoare de referinta pentru Laguna. Motorizarea de 1.5 dCi 110 CP este o versiune economica, cit si ecologica, aducind un consum de doar 4,9 l/100 km in ciclu mixt si emisii de 130 g/km de CO2, astfel ca poarta eticheta de "Renault eco 2". De asemenea, versiunea diesel 2.0 150 CP ofera un consum de doar 6 l/ 100 km in ciclu mixt. Renault Laguna este disponibil si pe benzina, in mai multe variante de motorizari. Trebuie spus ca noul Laguna pregateste reintrarea marcii Reanult pe segmentul de lux si nu oricum, ci pe unul din primele trei locuri in ceea ce priveste calitatea produsului si serviciilor. Desi este mai mare si mai spatioasa, Laguna este primul model Renault mai usor decit predecesorul sau. Renault a lucrat si la optimizarea aerodinamicii, la confort interior, dar si la siguranta. De mentionat ca Laguna II a fost primul vehicul din istorie care a obtinut 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP, iar noul Laguna conserva aceasta realizare, avind in plus multiple inovatii. Modelul poate fi gasit in varianta berlina si break, la preturi incepind de la 17.900 euro cu taxe incluse. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.