Economic

Vin confiscat

Ziarul de Vrancea
20 mar 2008 718 vizualizări
Politistii impreuna cu reprezentanti din cadrul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala - Serviciul Inspectii de stat pentru control tehnic viticol au organizat o actiune de prevenire si combatere a comercializarii ilegale de vinuri si bauturi alcoolice pe DN2 E85, pe raza comunelor Urechesti si Popesti - Complex turistic Bachus.

S-a urmarit modul de respectare a prevederilor Legii nr. 244/2002 a viei si vinului, precum si a altor acte normative in domeniu, ocazie cu care s-au aplicat 8 sanctiuni si s-au confiscat 75 litri vin de masa de la o societate comerciala si 145 litri de vin abandonat de cei care il comercializau fara a detine autorizatie de comercializare. In perioada urmatoare politistii vor continua sa actioneze pentru combaterea comercializarii vinului in spatii si locuri neautorizate. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.