Economic

Noi abonamente pe CFR

Camelia Stănilă
8 mar 2008 655 vizualizări
acestea includ calatorii nelimitate cu trenurile Intercity si Accelerat

Incepind de luni, 10 martie, CFR Calatori va reinnoi oferta de abonamente, cu doua noi legitimatii de calatorie. Astfel, va fi introdus un abonament cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Intercity, clasa a 2-a, prin care se ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite si din valoarea suplimentului de tren. Aceasta oferta poate fi utilizata si la trenurile de rang inferior care circula pe ruta solicitata, fie ca e vorba de Rapid, Accelerat sau Personal, fara insa a se restitui diferenta de tarif. De asemenea, cu acest abonament se va putea calatori numai la clasa 2-a si nu se va permite rezervarea de locuri. "Pentru calatoria la clasa 1-a se vor achita integral diferentele tarifare", precizeaza oficialii CFR. O a doua oferta vizeaza posibilitatea efectuarii unui numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Accelerat, clasa a 2-a, cu o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite. Pentru calatoria cu tren de rang superior (Rapid, Intercity) sau la clasa 1 se vor achita integral diferentele tarifare. Reprezentantii CFR au adaugat ca va ramine in vigoare si "abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Rapid", cu o reducere de 50% din valoarea unei calatorii cu acest rang de tren. Spre exemplu, pentru o distanta de pina la 60 km, un abonament cu calatorii nelimitate cu trenul Accelerat, clasa a 2-a, costa 197,4 lei, cu Rapidul 344,4 lei, iar cu Intercity 417,9 lei. De precizat ca toate tipurile de abonamente CFR se elibereaza pentru o distanta de pina la 300 km. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.