Economic

OPC-ul a controlat magazine din creierii muntilor

Mihaela Beșleagă
3 mar 2008 738 vizualizări
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) se lauda ca au efectuat inspectii in "creierii muntilor Vrancei, la magazine care nu au avut de a face cu controale de la revolutie pina in prezent", dupa cum mentioneaza acestia intr-un comunicat de presa.

Dumitru Dila il lauda pe viceprimarul din Vrincioaia intr-un comunicat de presa

Pentru neregulile constatate intr-un magazin satesc din Plostina, respectiv Consumcoop, inspectorii OJPC au amendat societatea cu suma de 3.000 lei. Aici erau vindute mai multe produse iesite din termenul de garantie. "Sugeram cetatenilor din satele Muncei si Plostina sa multumeasca viceprimarului din comuna Vrincioaia (liberalul Vasilica Rosca - n.r.) pentru ca a avut grija sa le petruiasca drumurile, fapt care a creeat posibilitatea inspectorilor nostri sa ajunga in aceste zone", mai specifica inspectorii Protectiei Consumatorilor, care s-au incumetat sa strabata teritoriul plin de vicisitudini din "creierii muntilor". Se pare ca afirmatia are legatura cu ideologia liberala imbratisata recent de seful inspectorilor, Dumitru Dila. Controalele efectuate de OJPC Vrancea in perioada 22 - 28 februarie au urmarit si modul de comercializare a produselor de mobilier sau prestarea de servicii in saloanele de infrumusetare. Pentru neregulile constatate, s-au aplicat amenzi contraventionale in valoare totala de 67.300 lei, insa nu se stie cit anume din aceasta suma va fi incasata efectiv. Totodata, inspectorii sustin ca au continuat si actiunile de supraveghere a pietei de produse si servicii, dar s-au derulat si 18 actiuni de cercetare si solutionare a reclamatiilor primite de la consumatori. (Mihaela BESLEAGA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.