Economic

O silueta perfecta la.. Souplesse

Camelia Stănilă
8 feb 2008 2242 vizualizări
Centrul de remodelare corporala si slabire pune la dispozitie cea mai moderna aparatura in domeniu, ce ofera tratamente personalizate, in functie de cerintele clientului u vedeta salonului "Souplesse" este tunelul ELS 18, care poate arde pina la 800 calorii pe sedinta u abonamentele beneficiaza si de discount-uri de pina la 15% u oferta "Vino cu o prietena" mai aduce o reducere de 5%

Ce femeie nu-si doreste o silueta perfecta? In Focsani, acest deziderat este mai aproape de realizare datorita Centrului de remodelare corporala si slabire "Souplesse", care pune la dispozitie cea mai inovatoare aparatura in domeniu pentru a oferi tratamente personalizate in functie de cerintele clientilor. Fie ca doamnele doresc sa scape de celulita sau de caloriile in plus, fie ca vor sa faca o sedinta de electrostimulare, de Spa (sauna uscata) sau sa se relaxeze la o sedinta de cromoterapie, totul este posibil la "Souplesse". Intr-un ambient cald, intim, pe o muzica relaxanta, slabitul poate fi mai placut decit va inchipuiti. Specialistii Centrului ofera clientilor consultanta, pentru stabilirea tratamentului optim in atingerea scopului propus. "Avem un cell-metter care masoara gradul de celulita, cintarim masa grasa si apoi recomandam anumite aparate si un anumit numar de sedinte. De regula sint suficiente 2-3 abonamente pentru a ajunge la rezultatul dorit. Lumea este din ce in ce mai grabita si nu doreste sa depuna mare efort pentru a slabi, pentru a se mentine in forma, iar noi cei de la Centrul «Souplesse» sintem preocupati sa satisfacem toate cerintele celor care ne calca pragul. Avem aparatura de ultima generatie, cum este Tunelul ELS18 si Dermocell, care nu mai exista in Focsani. Aparatele actioneaza in profunzime, tratamentele dau un alt aspect pielii, iar rezultatele sint pe masura asteptarilor. Efectele sint spectaculoase, chiar si in plan medical", ne-a explicat Mihaela Zamfir, administratorul Centrului de remodelare corporala si slabit "Souplesse". Abonamentele sint personalizate si pot beneficia de discount-uri de 7, 10 sau 15%, in functie de valoarea acestora. In plus, daca ai deja abonament si vii cu o prietena care isi face abonament, poti beneficia de inca 5% reducere, prin oferta permanenta "Vino cu o prietena".


Efecte spectaculoase in eliminarea caloriilor


Tunelul electromagnetic este "vedeta" salonului, pentru ca poate arde pina la 800 de calorii pe sedinta. Acesta are nu mai putin de 26 de programe de electrostimulare, 8 faciale si 18 corporale, dar si raze inflarosii, cromoterapie, cimp electromagnetic. "Razele inflarosii topesc celulele grasoase, iar efectul este acela de reducere a straturilor de grasime. De asemenea, electrostimularea echivaleaza cu 6 sedinte de aerobic, fiind cea mai eficienta metoda de reducere a tesutului adipos pentru ca se lucreaza muschii care astfel cer o ardere mai mare de calorii. Terapia electromagnetica ajuta la distribuirea energiei catre toate tesuturile vii, elimina stresul. La fel, componenta de cromoterapie, pe verde, albastru si galben, are numeroase efecte terapeutice. Toate la un loc ajuta la remodelarea corporala si restabilirea unui echilibru al organismului", explica Mihaela Zamfir. Dermocell-ul este un alt aparat ce face minuni in combatere a tuturor tipurilor de celulita, iar pe deasupra ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine si a metabolismului, in general. "Masajul este spectaculos", asigura cei de la "Souplesse", care va invita sa incercati aparatura pusa la dispozitie, care include si Capsula Spa Line, Electrostimularea Combo si Termocuverta FreeSlim. Electrostimularea Combo combina doua tipuri de terapie cu efecte spectaculoase: stimularea musculara si termoterapia, ce utilizeaza ultimele inovatii in domeniu. La cele 9 programe de electrostimulare se adauga 3 benzi termice, ce se aplica pe zona abdomenului si pe coapse. Acestea pot atinge o temperatura de 75 grade Celsius pentru eliminarea grasimilor nedorite. FreeSlim este o termocuverta inovatoare "cu bratele libere", avind 3 zone de incalzire, temperatura putind ajunge pina la 60 grade Celsius. De acest tratament pot beneficia astfel si persoane cu varice sau fragilitate capilara. Datorita formei revolutionare, de tratamentele termocuvertei se pot bucura si clientii ce sufera de claustrofobie.

In cadrul Salonului Souplesse mai puteti beneficia de impachetari cu fango si Parafango din gama Anesi, care au efecte spectaculoase in eliminarea celulitei si reducerea in centimetri, precum si de masti pentru bust si abdomen cu efecte vizibile de tonifiere chiar dupa primele sedinte. Nu ramine decit sa verificati. Centrul Souplesse, situat pe B-dul Republicii nr. 69 (in spate la pizzeria Unique), este deschis de luni pina vineri intre orele 9.00 - 21.00, iar simbata intre 9.00-15.00. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.