Economic

Dacia cheama in service Loganurile

Camelia Stănilă
19 ian 2008 831 vizualizări
Dacia cheama in service autoturismele Logan Berlina produse pina in 2006, cu intentia de a le imbunatati.

Compania a anuntat ca va realiza o operatiune de service prin care clientii sai vor beneficia, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor lor, de ultimele evolutii tehnice aplicate in uzina. Operatiunea va fi gratuita si va consta in injectarea suplimentara de ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei, ceea ce va permite o imbunatatire a protectiei vehiculelor, in special impotriva agresiunilor provocate de vremea nefavorabila. De asemenea, reprezentantii Dacia vor efectua si un control anticoroziune si va efectua interventiile care se vor dovedi necesare. "Dacia a constatat, in citeva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina. Aceste puncte de oxidare localizate sint legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator). Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate", se explica intr-un comunicat transmis de reprezentantii Grupului Dacia- Renault. Clientii de Logan vor primi scrisori, prin care vor fi anuntati sa se prezinte la service. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.