Economic

S-au deblocat concursurile pentru inspectori si directori

Camelia Stănilă
14 ian 2008 786 vizualizări
Ministerul Educatiei a dat liber, incepind din 9 ianuarie, organizarii concursurilor pentru functiile de conducere din sistemul de invatamint, inspectori generali si adjuncti, inspectori de specialitate, directori si directori adjuncti.

Si conducerea ISJ va fi chemata cit de curind la examen

Desi datele examenelor nu au fost stabilite inca, primii care va avea emotii vor fi chiar inspectorul general Iordache Bostan si cei doi adjuncti ai sai, Emil Onea si Tudor Gogancea. Pentru ca acestia trebuie sa faca parte din comisiile pentru examinarea managerilor din scoli, directorii vor mai avea putin de asteptat pina sa intre in focurile concursului. La ora actuala, la nivelul judetului Vrancea, 62 de directori si 8 directori adjuncti si-au finalizat mandatele sau ocupa posturile prin detasare in interesul invatamintului. Printre cei care vor trebui reconfirmati in functie sau care trebuie sa predea stafeta conducerii se numara Carmina Corbeanu de la Liceul Pedagogic, Stefan Moraru de la Grupul Scolar "G.G. Longinescu", Mihai Petrut de la Liceul cu Program Sportiv, Radu Stefan de la Colegiul Economic, Vasilica Sava de la Scoala "Nicolae Iorga", Petrica Moraru de la Scoala nr. 3 si Sultana Voicu de la Scoala "Anghel Saligny" Focsani. Si conducerile liceelor teoretice din Odobesti si Panciu vor fi scoase la concurs, precum si ale gradinitelor 1, 3, 4, 10, 13, 15, 16, 17 sau 21 Focsani. De asemenea, se cauta adjuncti pentru Colegiul "Al. I. Cuza", Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu", Grupul Scolar de Transporturi Auto, scolile "Ion Basgan" si "Anghel Saligny" Focsani. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.