Economic

Prelungire pentru tichetele CFR valabile 2007

Camelia Stănilă
5 ian 2008 995 vizualizări
Veteranii de razboi si revolutionarii mai pot folosi biletele de gratuitate pe CFR valabile pe anul 2007 pina la finele lunii februarie, in paralel cu biletele valabile pe 2008.

Si posesorii permiselor de calatorie gratuita pe CF cu an valabilitate 2007 mai pot calatori in baza acestora pina la data de 13 ianuarie. Potrivit reprezentantilor CFR, beneficiarii Legii 448/2006, privind persoanele cu handicap, pot calatori in baza biletelor de calatorie gratuita valabile 2007 pina la data de 31 ianuarie, in paralel cu tichetele emise in acest an. Pe de alta parte, de la 1 ianuarie, beneficiarii altor gratuitati pe CFR trebuie sa calatoreasca doar in baza cupoanelor ce au tiparit ca an de valabilitate 2008. In aceasta categorie intra pensionarii care beneficiaza de calatoria cu 50% reducere la tren de persoane, accelerat si rapid, beneficiarii DL 118/1990 privind detinutii politici, beneficiarii Legii 367/2001 privind persoanele persecutate pe motive etnice, precum si studentii la zi din invatamintul superior de stat si particular, ce au reducere 50% la tariful de tren accelerat sau rapid, in baza carnetelor de cupoane. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.