Economic

Agricultorii au tras linie la sfirsit de an

Doina Ganea
22 dec 2007 519 vizualizări
anul acesta au fost refacute zece islazuri

Conducerea Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) a facut joi bilantul realizarilor din acest an. Directorul Costica Neata a mentionat la plus-uri refacerea in zece localitatI a izlazurilor comunale distruse de inundatiile din 2005, dar si proiectul privind statia antigrindina. "Am continuat investitiile pe unitatea antigrindina Moldova II Vrancea. Speram ca in 2008 unitatea sa beneficieze de opt puncte de lansare a rachetelor functionale si de finalizarea constructiei Centrului de comanda", a declarat Costica Neata. Pentru 2008, DADR si-a propus sa atraga in Vrancea cit mai multi investitori, dar si consistente fonduri structurale. Angajatii DADR au identificat pina in prezent 750 de potentiali investitori pe diverse zone de agricultura, de la pomicultura si zootehnie, pina la cultura vegetala. "Am avut saptamina trecuta o intilnire cu un grup format din trei investitori italieni, cu care am vizitat culturile din sudul judetului. Acestia s-au aratat interesati in special de culturile de oleaginoase, rapita, soia si floarea soarelui, pentru producerea de biodiesel. Ne-au promis ca vor reveni cu citeva propuneri in ianuarie 2008", a precizat directorul DADR Vrancea, Costica Neata. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.