Economic

2007, anul deficitului in confectii si constructii

Iulia Crețu
22 dec 2007 485 vizualizări
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea a monitorizat in 2007 deficitul înregistrat pe piata muncii in domeniul confectiilor si al constructiilor, domenii care au solicitat ocuparea locurilor de munca vacante in fiecare saptamina

In baza de date a AJOFM, in 2007, au figurat aproape 6 mii de someri

Din pacate, interesul vrincenilor pentru aceste domenii nu a fost unul deosebit, partial din cauza salariului mic. "Desi in baza de date a AJOFM Vrancea, in anul 2007 s-a inregistrat un numar mediu de 5.900 someri (la 11 luni), eforturile facute in vederea plasarii acestora s-au lovit de probleme reale legate de nivelul studiilor, pregatirea si experienta profesionala, de inconveniente legate de naveta, nivel de salarizare, conditii de munca, toate acestea conducind in final, la scaderea interesului pentru ocuparea unui loc de munca in domeniile mentionate", a declarat Marina Dantis, director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea. Statistic, situatia arata ca, in 11 luni, au fost 843 de ofertanti de locuri de munca, acestia gestionind 2.315 oferte. Numarul locurilor declarate a fost de 3.941, din acestea fiind ocupate 3.192, in proportie de 80%. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.