Economic

Cadourile de la Expo Christmas fac cu ochiul

Camelia Stănilă
7 dec 2007 658 vizualizări
Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) a inaugurat ieri cea de-a doua editie a tirgului de cadouri "Expo Christmas 2007", ce ofera diverse categorii de bunuri adecvate sarbatorilor de iarna. 10 expozanti, din Vrancea, dar si din Vaslui, Suceava sau Rimnicu Sarat, si-au etalat la Teatrul "Mr. Gh. Pastia" produsele ce se pot constitui in frumoase si utile cadouri pentru cei dragi, fie ei copii sau adulti.

10 expozanti vor oferi idei de cadouri pina duminica

Jucarii, decoratiuni de Craciun, tapiserii, felicitari, bijuterii, cosmetice, sticlarie, icoane, dar si ghivece cu flori, carti, obiecte utile in bucatarie sau incaltaminte au fost expuse in standuri. Presedintele CCIA, Sorin Vornic, a tinut sa mentioneze ca aceasta editie a "Expo Christmas" este organizata intr-o ambianta mult mai primitoare, lucru care ii va atrage cu siguranta pe focsanenii care vor sa-si umple sacul cu cadouri si sa aduca in case spiritul sarbatorilor. La deschidere a participat si subprefectul Ion Oprea, care s-a aratat incintat de initiativa acestui eveniment ce vine sa ne reaminteasca ca, de multe ori, "luati de treburile zilnice, uitam de bucuria copiilor". De altfel, suprefectul a promis ca va si cumpara ceva de la tirg. Expozitia cu vinzare va mai fi deschisa publicului azi si miine intre orele 10.30- 19.00, iar duminica pina la ora 14.30. In acest interval vor fi oferite si doua spectacole de teatru, simbata o piesa pentru copii, "Danila Prepeleac", iar duminica o comedie, "Badaranii" de Carlo Goldoni, dupa cum a precizat si Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal. "Expo Christmas" a fost inaugurat chiar de Sfintul Nicolae, astfel ca micutii au fost in centrul atentiei. In colaborare cu copiii de la Gradinita nr. 18 si Palatul Copiilor, Centrul de Zi "Danut" Brosteni si magazinul pentru copii Junior s-a oferit un frumos program artistic cu colinde si cintece specifice sarbatorilor, dar si o interesanta parada de moda pentru cei mici. Si desigur, acestia au fost rasplatiti de organizatori cu cadouri. Centrul "Danut" are, de altfel, si un stand propriu in cadrul tirgului, unde pot fi gasite lucrari realizate de copii. Manifestarea este sprijinita de Scorpion Exim SRL, Floraria Alexander\'s si Salonul Nicol\'s. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.