Economic

Prezenta la vot, concurata de 6/49

Camelia Stănilă
26 nov 2007 676 vizualizări
reportul se stringe in continuare pentru sarbatori, in acest moment depasind 18 milioane lei u ieri au fost extrase numerele 15, 31, 40, 21, 33 si 8

Potul cel mare la 6/49, care s-a strins de citeva saptamini, a concurat ieri alegerile pentru Parlamentul European si optiunile pentru referendum, cel putin in prima parte a zilei. Agentiile Loto au fost mult mai aglomerate decit sectiile de vot, de vrincenii care au sperat sa le surida astfel norocul. Reportul la categoria I la Loto 6/49 se acumuleaza insa de la saptamina la saptamina si nu ne-am mira sa fie cistigat chiar de sarbatori. La extragerea de ieri nu s-a inregistrat nici un mare cistigator, care sa fi ghicit toate cele 6 numere: 15, 31, 40, 21, 33 si 8. Reportul a trecut astfel de 18 milioane de lei. La categoria a II-a au fost insa 13 norocosi, care vor primi fiecare un premiu de 40,8 mii lei. Patru numere corecte s-au regasit pe nu mai putin de 1.054 de bilete, astfel ca posesorii au cistigat 756,46 lei la categoria a III-a. Nici la Noroc situatia nu a fost cu mult diferita, numarul extras - 4351241 - neregasindu-se pe nici un bilet de joc. La categoria I s-a acumulat astfel un report de peste 355 mii lei, iar la categoria a II-a unul de 158,7 mii lei. Si la N^3 exista un premiu foarte mare pus la bataie, de aproape 359,4 mii lei, in timp ce la N-3 reportul este de doar 37.490 lei. Cei care spera la o viata fara griji peste noapte vor lua cu asalt agentiile Loto si in urmatoarea perioada, mai ales ca Loteria Romana a anuntat trageri speciale pentru luna decembrie, cind si fondurile de cistiguri vor fi cu siguranta suplimentate. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.