Economic

Polite de asigurare pentru copii

Iulia Crețu
20 nov 2007 628 vizualizări
Bani pentru studii, casatorie sau casa adunati de parinti. Progeniturile dumneavoastra se pot bucura la virsta majoratului de bani frumosi dupa incheierea unei polite de asigurare

Tinerii ajunsi la virsta majoratului, cu parinti grijulii care se gindesc la viitorul copiilor lor se pot bucura la aniversarea de 18 ani, in momentul casatoriei sau la cumpararea unei case de banii strinsi cu grija de mama si tata de-a lungul anilor. De asemenea, facultatea si anii studentiei pot fi suportati mai usor de parinti in cazul in care acestia incep sa adune la pusculita de cind baiatul merge la gradinita. In functie de citi lei cotizati si la ce banca sint administrati, tinerii se pot bucura la majorat de pina la 10.000 de euro. Mai multe companii financiare au planuri de inmultit banii pentru parintii interesati de viitorul copiilor lor. Banii se pot acorda integral sau sub forma de rente, de la 14 la 27 de ani. Pentru ca la petrecerea de 18 ani pustiul dumneavoastra sa aiba un cont baban, sa spunem de 10.000 euro, parintii trebuie sa plateasca o prima lunara medie de aproximativ 38 de euro, in cazul in care copilul are 1 an si de 120 de euro daca are deja 10 ani. Primele pot fi achitate lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Unele banci ofera, pe linga administrarea sigura a banilor, si protectie in cazul decesului parintelui prin preluarea platii primelor de asigurare. Durata contractului trebuie sa fie de minimum 5 ani, iar banii pot fi platiti copilului tot timp de 5 ani sub forma de rente sau toti o data. De asemenea, unele banci pun ca termen pentru restituirea asigurarii data nuntii tinarului cu parinti economi. Asigurarea se incaseaza la nunta sau la expirarea politei, daca beneficiarul nu s-a casatorit intre timp. Cind incheie polita de asigurare, parintele trebuie sa aiba virsta de maximum 65 de ani, iar la data de maturitate a politei, cel mult 70 de ani. Mamicile si taticii care sint interesati de astfel de programe trebuie sa stie ca banii pot fi inmultiti pina cind progenitura norocoasa implineste 25 de ani. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.