Economic

Bolizi de 1,3 milioane euro in Piata Unirii

Camelia Stănilă
19 oct 2007 1023 vizualizări
4X4 Autoshow va debuta astazi in centrul Focsaniului, unde vor fi expuse 11 marci de masini si 7 de ATV-uri u pasionatii de automobile sint invitati si la drivetest u Mercedes, Chrysler, Dodge si Jeep vin pentru prima data la 4x4 Autoshow

Ultimele noutati in materie de automobile cu tractiune 4x4 ii vor incinta pe vrinceni timp de trei zile, chiar in Piata Unirii din Focsani. Cea de-a treia editie 4x4 Autoshow isi va deschide portile astazi de la orele 11.00. In acest an, 7 firme vor expune nu mai putin de 11 marci de masini si 7 de ATV-uri, comparativ cu cele 9 marci de automobile care au ajuns in fata vrincenilor in 2006. "Valoarea estimata a autovehiculelor expuse este de 1,3 milioane de euro. In afara de cei care-si continua prezenta la Salonul Auto 4x4, au mai aparut si 4 marci noi, Mercedes, Chrysler, Dodge si Jeep, care ridica standardele manifestarii noastre. Evenimentul de la Focsani vine la foarte putin timp dupa SIAB, astfel ca unele firme nu au mai avut posibilitatea sa-si extinda prezenta si la alte saloane auto, dar ne-au promis ca vor fi prezente anul viitor. S-a apreciat ca Salonul Auto de la Focsani este al doilea dupa cel de la Bucuresti, iar acest lucru ne obliga ca la anul sa venim cu lucruri noi, care sa «coloreze» manifestarea. Initial am dorit sa facem Salonul 4x4 odata la doi ani, insa anul trecut am avut o experienta deosebita in privinta mediatizarii acestui eveniment si am decis sa continuam", a mentionat Sorin Vornic, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Vrancea, care organizeaza manifestarea in parteneriat cu Prefectura, CJ Vrancea, Primaria Focsani, Politia Rutiera etc. La cele patru noi marci aduse in premiera la 4x4 Autoshow, se adauga si cunoscutele Audi, Hyundai, Lada, Mitsubishi, Nissan, Renault si Wolkswagen. Dealerii se lauda ca in Piata Unirii vor fi aduse ultimele modele in materie de 4x4 si ATV-uri. De altfel, simbata de la orele 13.00 va avea loc si caravana oficiala a manifestarii, in care vor fi prezente toate marcile expuse. "Noi vom veni cu 4 masini noi, inclusiv Nissan X3, Pathfinder si Navarro. Amatorii sint asteptati si la drivetest", a precizat Iulian Apostu, consilier comercial in cadrul SC Auto Sima Beyer Import Export Focsani. "Era si pacat sa lipsim de la o asemenea manifestare, avind in vedere experienta noastra 4x4. Avem 3 modele noi pe care le aducem in Piata Unirii, printre care si Mitsubishi Outlander 200", a adaugat si Ovidiu Strat, director de vinzari la SC Iricad SRL, dealer Mitsubishi. Audi Q7, Audi A6 Allroad Quattro, limuzina A6 Quatro, Volkswagen Touareg si Passat 4 Motion, alaturi de noile modele Blue Motion vor fi gasite la standul Scorpion. Noutati vor fi aduse si de SC SF TEX SA, dealer Mercedes, Chrysler, Dodge si Jeep, aceasta din urma marca fiind mai putin cunoscuta pe piata noastra. Si Motor Center va prezenta doua noi marci de ATV-uri, fata de cele 5 anuntate initial. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.