Economic

Conbeta repara sediul Finantelor, dupa General Construct

Camelia Stănilă
16 oct 2007 793 vizualizări
Sediul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Vrancea a intrat din nou in reparatii, avind in vedere ca intrarile institutiei nu mai erau sigure.

Potrivit directorului Constantin Grigorica, placile de marmura de pe stilpii de la intrare, precum cele de pe grinzile scarilor au inceput sa cada, ceea ce ar fi putut provoca accidente. Firma Conbeta a cistigat de aceasta data efectuarea lucrarilor, care au si inceput deja. "Placajul de la scari incepuse sa se desprinda si deja a fost dat jos, astfel ca nu mai e nici un pericol. Aceste lucrari nu au fost prinse atunci cind s-a refacut fatada cladirii", a precizat Constantin Grigorica, directorul DGFP Vrancea. Lucrarile, care includ refacerea intrarilor cu finisaje de fatada si repararea treptelor, nu se vor intinde pe o perioada foarte lunga de timp, valoarea acestora fiind de 75.000 lei. Sediul DGFP Vrancea a fost inceput in 1992 si a fost dat in folosinta aproape dupa 10 ani, in 2001. Lucrarile au fost efectuate de General Construct, firma care in 2006 a realizat reabilitarea fatadei, tocmai din cauza calitatii indoielnice a materialelor. Datorita infiltratiilor si a oscilatiilor de temperatura, placile au inceput sa cada, astfel ca valoarea sediului DGFP Vrancea a mai crescut cu peste 250 mii lei, cit au costat reparatiile. Si atunci, Conbeta a concurat cu General Contruct, pentru efectuarea lucrarilor. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.