Economic

Focsaniul are acum Sapore Italiano

Camelia Stănilă
8 oct 2007 1543 vizualizări
Acesta este numele noii cafenele-gelaterie deschisa ieri pe Bulevardul Unirii nr. 21 u "Sapore Italiano" este un local modern, care ofera produse unice in Focsani, de la sortimente de cafea, frappe-uri, ceaiuri, cocktail-uri si, desigur, inghetata

"Sapore Italiano". Acesta este noul local inaugurat ieri pe Bulevardul Unirii nr. 21, o cafeanea-gelaterie care aduce un aer cu totul deosebit in peisajul focsanean. Dupa 7 ani petrecuti in Italia, Crina si Sorin Raileanu si-au folosit experienta dobindita pentru a le oferi focsanenilor un loc modern, intim, unde se pot relaxa impreuna cu prietenii sau familia. "Sapore Italiano" ofera insa si produse unice in Focsani, de o calitate deosebita: de la sortimente de cafea, frappe-uri, ceaiuri, cocktail-uri, specialitati italiene si, desigur, inghetata. Totul la preturi care fac concurenta. "Este o afacere de familie, pe care ne-am hotarit sa o deschidem in Focsani, mai ales ca aici nu exista o gelaterie. Totul are legatura cu Italia, sintem si importatori ai unei cafele italiene. De altfel, toate produsele sint importate, cu exceptia citorva sucuri. Avem minim 10 feluri de cafea, o gama diversa de ceaiuri, facem frappe-uri, cocktail-uri care nu se mai gasesc in alta parte... Si cremele sint specialitatea noastra. Aparatura este moderna, pentru ca tinem foarte mult la calitate", ne-a dezvaluit Sorin Raileanu. Inghetata constituie insa o atractie la "Sapore Italiano", lucru care s-a observat chiar si ieri la inaugurare, in ciuda faptului ca soarele nu s-a aratat deloc focsanenilor. Diversele sortimentele sint preparate dupa reteta din Italia chiar de Sorin Raileanu, in laboratorul existent in Focsani. "Inghetata poate fi vinduta si la kilogram, avem recipiente speciale pentru asta. In plus, la comanda putem face si torturi de inghetata", ne-a mai spus Sorin Raileanu, care si-a exprimat intentia ca pe viitor sa-si extinda afacerea, ba chiar sa deschida si un magazin special de vinuri, pentru cunoscatori. "Sapore Italiano" mai aduce o noutate in Focsani, este singura cafenea destinata exclusiv nefumatorilor. Localul este deschis intre orele 8.00- 23.00. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.