Economic

G'market se deschide pe 5 octombrie

Camelia Stănilă
2 oct 2007 1070 vizualizări
Focsanenii isi vor putea face din nou cumparaturile in centrul orasului, odata cu inaugurarea noului magazin G'market, pe 5 octombrie. Supermarketul a fost amenajat intr-un timp record, aproximativ o luna de zile, pe o suprafata de circa 1.300 de metri patrati, in locul fostului centru comercial Mara 1

Spatiul a fost inchiriat pe termen lung de compania Gimrom Holding, operatorul supermarketurilor G\'market (fostele Gima), de la grupul de firme Rosca. "Noul G\'market va oferi aceeasi servire ireprosabila, aceleasi preturi fara egal si promotii exclusive, intr-o atmosfera moderna si placuta", promite Tunc Capa, presedintele Gimrom Holding. Magazinul G\'market din Focsani va fi deschis zilnic intre orele 8.00- 24.00. In fiecare G\'market, clientii pot utiliza toate instrumentele de plata, de la numerar, carti de credit, bonuri de masa, vouchere sau cecuri de cumparaturi. Printre alte facilitati, se pare ca noul centru comercial va avea si o casa speciala pentru persoanele cu handicap fizic (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.