Economic

Un moped asteapta in magazinul de chilipiruri al Finantelor

Camelia Stănilă
11 sep 2007 789 vizualizări
Magazinul in care sint valorificate obiectele confiscate de la evazionisti a fost aprovizionat recent si cu un moped, care a facut deja cu ochiul impatimitilor transportului pe doua roti. Cum insa mopedul a fost evaluat initial la 3.730 lei, adica peste 37 milioane de lei vechi, nici un vrincean nu s-a lasat convins sa-l achizitioneze

Valoarea bunurilor intrate in magazin se ridica la aproape 15.000 lei

De altfel, mijlocul de transport confiscat de Vama nu are nici chei, iar aspectul mai trebuie retusat pe ici-colo. "Mai multe persoane s-au aratat interesate de moped, dar probabil ca pretul li s-a parut mai mare. Acum costa 1.500 lei, mai putin de jumatate fata de cit a fost initial. Pretul nu va putea scadea la mai putin de 20% din valoarea initiala", ne-a spus Teodora Goea, referentul care are in grija magazinul Directiei de Finante. Potrivit finantistilor vrinceni, valoarea bunurilor intrate in proprietatea privata a statului pentru a fi valorificate prin magazinul propriu se ridica la 14.741,90 lei, evaluare realizata pina la 21 august 2007. Pe rafturile magazinului de marfuri confiscate au fost astfel etalate produse precum detergenti (368 lei), becuri neon, cabluri antena TV, oale (750 lei), paturi, materiale plastice (520 lei), ceasuri, truse mecanice etc. (2.534,50 lei), chiuveta, umbrela (190 lei), cutite, polonice etc. (205 lei), dar si confectii, incaltaminte (5.409,4 lei) sau telefoane mobile noi, incarcatoare (1.035 lei). In acest magazin, un telefon cu camera ajunge la circa 170 lei. In ultima perioada, insa, cele mai cautate au fost cizmele de cauciuc, mai ales ca recentele precipitatii au dat de furca muncitorilor din constructii si nu numai. De altfel, chiar si sediul Garzii Financiare si magazinul de marfuri confiscate au fost inundate saptamina trecuta, avind in vedere ca sint amenajate intr-o cladire proiectata initial pentru garaje si care se afla sub nivelul solului. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.