Economic

Camera de Contruri in vizita la Primarie

Doina Ganea
7 sep 2007 650 vizualizări
Primaria Focsani are in acesta perioada un control al Camerei de Conturi Vrancea. Potrivit oficialilor municipalitatii, reprezentantii Camerei de Conturi fac verificari in fiecare an, in aceasta perioada.

Spre deosebire de anul trecut, cind inspectorii Camerei de Conturi au facut un control de audit la Primaria Focsani, care s-a lasat si cu recomandari, anul acesta Camera de Conturi realizeaza un control de fond si acorda descarcarea de gestiune a conturilor municipale pe anul 2006. "Asa se intimpla in fiecare an pe vremea asta. In perioada cind domnul primar este in concediu vine Camera de Conturi. Anul acesta e vorba de ceva mai serios, descarcarea de gestiune si nu simple recomandari ca anul trecut. De regula, inspectorii stau in control vreo doua luni si verifica actele", ne-a declarat viceprimarul Neagu Nistoroiu. Recomandarile facute anul trecut de catre Camera de Conturi nu au fost facute publice, desi multi consilieri locali au solicitat raportul pe care nu l-au primit nici pina in ziua de astazi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.