Economic

Ultimii mohicani PD in fata schimbarii liberale

Iulia Crețu
5 sep 2007 781 vizualizări
Comisarul sef Aurel Cristian, sustinut de democrati, a revenit din concediu cu inima strinsa ca va fi schimbat

Vinatoarea de posturi declansata de PNL a mai lasat in Vrancea, dupa "cucerirea" principalei redute de la Prefectura, numai trei fotolii serioase ocupate de sefi democrati. Acestora le cam fluiera la usa vint de demitere, dar sustin ca daca au indeplinit criteriul competentei, ar trebui lasati sa conduca. Proaspat intors din concediu, comisarul sef de la Garda de Mediu, Aurel Cristian, spune ca a aflat la birou, alaltaieri, de inlocuirea lui Ion Oprea cu Dragos Mircea. Seful care a dat cele mai babane amenzi in ultimul timp catre Vodafone, Conpet Ploiesti sau omului de afaceri Dorinel Umbrarescu, dar si cel care a fost martor la nedesemnarea nici unui avocat in procesul cu "regele asfaltului" se simte cam stingher, fiind unul din ultimii trei mohicani democrati. Cristian spune insa ca a colaborat bine cu actualul prefect sustinut de liberali, Dragos Mircea. "Nu am primit nici un semnal ca ar dori sa ma schimbe. Daca este sa se intimple acest lucru, se va intimpla. Nu pot nici sa comentez, nici sa anticipez. Nu pot face nici paralele cu ce s-a petrecut la alte institutii pentru ca nu am elemente. Am colaborat foarte bine cu Dragos Mircea, neavind conflicte cu nici un alt reprezentant din conducerea judetului", ne-a declarat comisarul sef Aurel Cristian. Acesta a catalogat ca a facut ceea ce trebuie la cirma Garzii de Mediu, insa spune ca amenzile pe care le-a dat in incercarea de a proteja mediul nu sint un criteriu dupa care sa fii dat afara sau sa fii mentinut pe un post. "Am facut ceea ce trebuia facut la Garda de Mediu. In mod normal, ar trebui sa ramii daca esti competent", si-a exprimat parerea Cristian. Ramine de vazut cit de "competenta" va fi catalogata activitatea sa, dar si a democratilor Costica Neata, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, sau a lui Nicu Tanase, seful ARR Vrancea. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.