Economic

AVAS vinde 27,69% din Conterra S.A. Focsani

Doina Ganea
18 aug 2007 2513 vizualizări
Agentia de Valorificare a Activelor Statului a lansat ieri la vinzare prin licitatie publica pachetul de 1.618.567 actiuni, reprezentind 27,69 % din capitalul social al SC Conterra SA Focsani, conform prevederilor O.U.G. nr.51/1998, privind valorificarea unor active ale statului.

Pretul de pornire al licitatiei este de 212.986 USD, iar garantia de participare reprezinta 30% din pretul de pornire. Conterra SA s-a aflat in Topul Firmelor din Vrancea, ocupind locul I si fost prezenta in Top Afaceri Romania, in domeniul fabricarii produselor din cauciuc si mase plastice. Potrivit datelor din Oficiul Registrului Comertului, Conterra are trei asociati persoane fizice care impreuna detin 52% din actiunile societatii si trei asociati persoane juridice. In actionariatul societatii se afla o firma din Panama - Talmar Investment Inc SA, o firma din Elvetia - Dipra Invest Holding SA si firma bucuresteana Terra SA. Conterra SA are un Consiliu de Administratie compus din cinci persoane alese in sedinta din 23 martie 2004, din care administratorul principal este directorul Dumitru Dima. Licitatia pentru activele firmei va avea loc pe 4 septembrie, la sediul AVAS. Data limita pentru depunerea documentelor de participare la licitatie este 3 septembrie, ora 14.00. Potrivit AVAS, cistigatorii licitatiei pot solicita, in cadrul sedintei, sa efectueze plata pretului in cel mult 12 rate lunare, sub conditia platii unui avans de minim 30% din pretul de adjudecare si a prezentarii si acceptarii de catre AVAS a unei garantii bancare pentru plata integrala a ratelor. Toti cei care poseda un drept real asupra bunurilor scoase la vinzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca licitatorului dovada acestuia pina in preziua licitatiei. Relatii suplimentare se pot obtine consultind site-ul www.avas.gov.ro. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.