Economic

Primul FinanceShop s-a deschis la Focsani

Camelia Stănilă
3 aug 2007 1286 vizualizări
Experienta olandeza a grupului FinanceShop a ajuns in sistem de franciza si la Focsani u produsele de creditare vor fi completate cu alte componente: asigurari, pensii private si factoringul pentru firme

Ieri, in Focsani s-a inaugurat primul FinanceShop din tara, dupa reprezentanta din Bucuresti, care a adus pe piata romaneasca experienta de peste 25 de ani in intermedieri financiare a grupului olandez FinanceShop. Situat pe strada Cuza-Voda nr.9, FinaceShop SRL Focsani ofera consiliere financiara completa persoanelor fizice si juridice, in primul rind pe partea de creditare. Astfel, cei care inca nu au apelat la produsele bancare, au sansa de a primi consultanta gratuita pentru a putea compara si alege ceea ce li se potriveste, fara a mai bate drumul pina la banca. De altfel, evenimentul de ieri a marcat mai multe aspecte, atit cele doua companii care s-au reunit sub acelasi acoperis, imobiliare Newland si FinanceShop, aceasta din urma ajunsa in sistem de franciza in Focsani, cit si lansarea softului Independer, o platforma de comparatii a produselor bancare care va fi utilizat in cadrul FinanceShop. Lansarea s-a facut in cadrul restrins, alaturi de partenerii acestui proiect, reprezentantii bancilor si investitori in domeniul imobiliar. Cu aceasta ocazie, la Focsani a fost prezent si Kurt Verhoeven, reprezentantul in Romania al grupului FinanceShop. "In Olanda exista 250 magazine de acest fel si inca sintem in dezvoltare, cam 90% din persoanele care au nevoie de servicii financiare se adreseaza companiilor de intermediere. Piata romaneasca este in crestere, in Bucuresti deja avem din ce in ce mai multi clienti. Conceptul nostru se bazeaza pe un planing financiar. Am inceput din Focsani prin a vinde credite, iar in noiembrie vom avea produse noi precum asigurari si pensii private. Desigur, intentionam sa cream si propriile noastre produse. Vrem sa dezvoltam programe software pentru automatizarea activitatilor financiare, in beneficiul clientilor. La anul dorim sa mai deschidem inca 60 de magazine", a precizat Kurt Verhoeven, reprezentantul in Romania al grupului FinanceShop.


Focsaniul, centru de training


Reprezentantii firmei spun ca serviciile sint foarte importante, astfel ca acestea sint adaptate clientilor. Si programul va fi extins pina al orele 19.00, tocmai in ideea ca FinanceShop este o firma deschisa si flexibila. Personalul este unul tinar, dar bine instruit sa respecte clientii. Din februarie si pina acum, echipa FinanceShop Focsani a efectuat training-uri intensive la sediul societatii -mama din Bucuresti. De altfel, pentru anul viitor exista in plan extinderea in patru judete limitrofe, Galati, Braila, Buzau si Bacau. "Intentionam ca Focsaniul sa devina un centru de training", a precizat Dragos Horhocea, actionar la FinaceShop Focsani, alaturi de Costica Stelescu. Componenta imobiliara reprezentanta de NewLand vine cu atu-ul unui proiect de talia Mara2, 120 de locuinte a caror valoare se ridica la circa 6 milioane de euro. De altfel, la inaugurarea de ieri a participat si Laurentiu Tigaeru, proprietarul poiectului imobiliar Mara 2, a carui vinzare se face in exclusivitate prin NewLand. Astfel, plasamentele financiare vor completa serviciile financiare oferite focsanenilor. "Din septembrie va aparea si o publicatie lunara, cu circuit intern, intitulata «Magazinul de imobliare si finante», in care vom promova produsele noastre", a mai precizat Dragos Horhocea. Reprezentantii FinanceShop precizeaza si faptul ca plata comisioanelor se face de catre banci si ceilalti furnizori, clientii beneficiind gratuit de servicii si consultanta. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.