Economic

Serviciile comunitare si-au gasit sediu

Mihai Boicu
30 iun 2007 651 vizualizări
Pasapoartele, permisele auto, inmatricularile si evidenta persoanelor se vor muta pe strada Cuza Voda, nr. 56

Problema unui spatiu adecvat pentru serviciile publice comunitare aflate in subordinea Prefecturii si Consiliului Judetean Vrancea pare sa-si fi gasit pentru moment rezolvarea. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple si Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule, aflate in subordinea Prefecturii, Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Focsani si Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor Vrancea, aflat in subordinea CJ, se vor muta in imobilul situat pe strada Cuza Voda, nr. 56, care se afla in domeniul public al judetului. Cladirea se afla vizavi de Stadionul Tineretului, distanta fata de centrul orasului fiind unul dintre dezavantajele locatiei acesteia. Serviciile publice vor functia in corpurile E si D, parter, etaj I si II, precum si intr-un spatiu de 50 de metri patrati, situat la demisolul salii de sport. Spatiul va avea astfel trei administratori: Prefectura, Consiliul Local Focsani si Serviciul de Evidenta a Persoanelor din subordinea CJ. Identificarea unui sediu pentru serviciile comunitare a fost urgentata deoarece din cauza spatiilor inadecvate in care functioneaza acestea in prezent nu pot fi respectate noile conditii impuse pentru a asigura servicii la nivel european pentru solicitanti. Dintre toate variantele, CJ a considerat ca imobilul de pe strada Cuza Voda nr. 56, este cel mai adecvat acestui scop deoarece "are mai multe cai de acces, unde pot functiona sali de asteptare, ghisee, are parcare interioara si posibilitati de parcare in imediata apropiere, astfel incit circulatia in municipiul Focsani sa nu fie perturbata prin crearea unui blocaj in trafic". In prezent, la parterul imobilului functioneaza Agentia Nationala Antidrog - Filiala Vrancea, care a primit un sediul nou de la CJ, tot ieri, Centrul Educational de Zi si Serviciul de Evaluare Complexa a Copilului. La etajul I si etajul II functioneaza Gradinita nr. 23 cu program prelungit. Potrivit referatului proiectului de hotarire, Consiliul Local Focsani si Inspectoratul Scolar Judetean au indentificat un alt sediu pentru gradinita.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.