Economic

Proiect pentru remarcarea traseelor turistice

Alex Smeu
29 iun 2007 559 vizualizări
In urma cu citeva zile a avut loc concursul local de proiecte pentru tineret la care au participat doua organizatii nonguvernamentale, acestea fiind Asociatia pentru Dezvoltarea Durabila "Focul Viu" cu proiectul "Tabere de week-end pentru remarcare trasee turistice", care a obtinut 24 de puncte, si ARDOR Moldova cu proiectul "Acces la dialog".

Proiectul "Tabere VSD pentru remarcarea traseelor turistice" isi propune organizarea unor tabere de tip VSD (vineri, simbata si duminica) pentru remanierea traseelor turistice din Muntii Vrancei, avind activitati ca reimprospatarea marcajelor turistice, inventarierea unor trasee ce urmeaza a fi marcate in actiunile urmatoare si familiarizarea participantilor cu notiuni de ecologie, turism si protectie a mediului. Totodata, proiectul "Acces la dialog", competitie regionala de dezbateri KP si parlamentare pentru elevi, isi propune sa ofere posibilitatea tinerilor de la cluburile de dezbateri din judetele din Moldova de a comunica mai bine si de a se informa corect in privinta valorilor europene folosind metoda dezbaterilor. Suma alocata pentru proiectele de tineret, ce vor fi implementate in perioada 16 iulie- 5 decembrie, este de 5.500 lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.